maanantai 30. heinäkuuta 2012

Työn alla toppi

Kesä se vain kuluu ja vihdoin alkaa löytyä jo aikaa "puikotteluunkin". Otin askeleen eteenpäin ja päätin tehdä elämäni ensimmäisen paidan neuloen. Tämän topin ohje löytyy Novitan tämän kesän lehdestä. Nyt siihen on ensimmäinen kappale valmiina ja täytyy sanoa, että se valmistui nopeasti. Toivottavasti toinenkin kappale tulee yhtä sujuvasti. Ennen sitä vaan pari pientä työtä pitää tehdä, kun merkkipäivät lähenevät.
Kuvio tulee tähän langankiertoja tekemällä. Sekin on minulle uutta ja tästä taktiikasta pidän paljon.
Tämäkin on sellainen homma, jonka päätin aloittaa heti, kun se lehti ilmestyi, vaan niimpä tuo on jäänyt aloittamatta. Langat ja puikot ovat vain odottaneet tekijää. Työ on nyt kuitenkin puolessa välissä ja olen tyytyväinen. Tästä näyttäisi tulevan juuri sellainen kuin halusin. Nimitänkin tätä "kahvitopiksi" väriensä puolesta. Lisäksi nimi tuntuu sopivan sille hyvin, kun itse tykkään neuloessa juoda samalla kahvia. Lankakin on minulle uusi tuttavuus. Miami on kuitenki ihanan tuntuista lankaa ja se olikin se ratkaiseva seikka, joka motivoi näin ison työn aloittamiseen. Ja tästä olen päättänyt selvitä. Odotan innolla tämän valmistumista. Paitsi, ettei se vain odottamalla valmistu. :)
Laitetaan tästä nyt kuva tänne "kummittelemaan", niin se motivoi toisenkin kappaleen tekoon eikä tästä tulisi taas uutta työtä, joka ei valmistu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti