tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kokeilussa kutsukortit

Pienen neidin merkkipäivä lähestyy ja sehän on juuri loistava tilaisuus äidille harjoitella korttien askartelua. Nämä juhlat eivät ole mitenkään suuret, mutta sitäkin rakkaammat. Päätin tehdä muutaman kutsun, jotta saan harjoitusta ja lähtökohtana käytin jo olemassa olevia tarvikkeita. Ainoa, mitä ostin, oli pieni tarra-arkki sekä pieni purkillinen sinisiä kukkakoristeita.
Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen, vaikka itse kehunkin. Alta löytyy muutamia kuvia, jotka eivät hirveän tarkkoja ole, mutta eiköhän ne asiansa aja.

Tähän kutsuun "Kutsu"-teksti irtosi meille tulleesta kortista ja tällä kertaa se sai kaverikseen pienen kukan. Mielestäni tämä ei muuta tarvinnut, joten tällä kertaa nämä tulevat "less is more" -periaatteella.


Sisältäkin kortti on hyvin yksinkertainen. Värit korttiin tulevan keijusta ja mielestäni näistä tulee sellainen hempeä vaikutelma ja suloinen keiju-teema ilmenee kutsusta.


Tähän korttiin halusin kokeilla, saisiko ihan tavallisesta lahjapaperinauhasta jotain kivaa. Nauhan keskelle pujotin helmen ja rakensin pienen kukan. Nauha ei mennyt aivan täsmälleen niinkuin suunnittelin, mutta ehkä ensi kerralla onnistun paremmin. Ei se huonosti ole nytkään. Omasta mielestä lopputulos on kiva.
Ja sisältä kortista löytyy toinen keiju ja pehmeäpaperisista kukanlehdistä rakennettu kukka.
Tämä kortti sai vihreät koristeet vähän eri tavalla ja siitä tulikin pystykortti. Mielestäni tämäkin oli niin kaunis, ettei se muita koristuksia kaivannut. Ja jotenkin ajatus siitä, ettei tähän korttiin tullut tekstiä "Kutsu", ei häirinnyt minua, niin en kirjoittanut sitä siihen.
Tältä tämä näyttää sisältä. Kuvassa tuo vihreä paperi näyttää hailakammalta kuin todellisuudessa.

Tähän korttiin tein samoista paperisista koristeista lisää kukkia ja liimasin helmiä keskellä koristeeksi. Tästäkin tuli niin kiva, että päätin jättää kortin semmoiseksi. Nuo kukat ovat niin vaikuttavia, etteivät ne seurakseen muuta kaipaa. Ei edes sitä tekstiä "Kutsu".
Vielä yksi kukka kortin sisälle keijulle seuraksi ja se on siinä.
Tämä oli aika kiva päähänpisto ja nyt kun kyseessä ei ole niin fiinit juhlat, nii tykkäsin ajatuksesta, että jokainen saa omanlaisen kutsun. Ja kortit tosiaan antavat sellaisen vaikutelman kuin halusinkin. Niissä ei ole mitään liikaa, vaan ne ovat selkeitä ja niissä on jotain pientä kaunista. Silloinhan ne kuvastavat hyvin pienen neitokaisen syntymäpäiväjuhlia. Eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti