lauantai 17. maaliskuuta 2012

Villasukkakoulussa alamäkeä

Minua pyydettiin tekemään mustavalkoiset sukat. Värejä sain kuulemma käyttää, miten halusin, kunhan väreinä olisi musta ja valkoinen. Mielessä oli vaikka mitä, mutta päädyin sitten käyttämään valkoista väriä vain vähän. En edes suunnitellut mitään tarkkaa, vaan vaihdoin väriä aina tilanteen tullen. Aluksi suunnittelin valkoista väriä niin varteen kuin teräosaankin, mutta sitten halusin kokeilla, onnistuisiko teräosaan kirjailla jotain kuvaa.Mieleen sitten juolahti, että kun kerran kyse on karhukoirien ystävästä, niin kirjailisin sukkaan mukaan ihmisen parhaan ystävän. Yritin etsiä hakukoneella mallikuvaa, mutta käyttökelpoista kuvaa ei löytynyt ja tämä koira tuli väsättyä ilman mallikuvaa. Sukkien saajan mielestä kuvassa on selvästi karhukoira, joten ilmeisesti siis siinä asiassa onnistuin.

Sitten tuli se järkytys. Luulin, että kaikki oli valmista. Sukat oli päätelty ja mies laittoi ne jalkaansa. Tajusin, että vaihtaessani kerää toinen lanka olikin eri mustaa. Kuvasta näkee erittäin selvästi sävyeron, vaikka livenä eroa ei heti huomaakkaan. Itseäni tämä vastaisku kyllä tympäsee aika paljon, vaikka sukkien saajaa ei asia tuntunut häiritsevän. Mutta täytyy sanoa, niin kuin mummu lumessa: "eteenpäin".

Uusi työ on jo puikoilla ja voitte olla varmoja siitä, ettei se ole mustasta langasta. :D

2 kommenttia:

  1. Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Mutta eiköhän ne asiansa tässä tilanteessa aja.

    VastaaPoista
  2. On kyllä hienot sukat, tuo koiran kuva on tosi kiva ja hyvin onnistunut! Ihan selvä karhukoira on. ;) Ja eikös ole pääasia että saaja on sukkiin tyytyväinen! Tuskin siihen pieneen värieroon kukaan kiinnittää huomiota kun sukat on jalassa.

    VastaaPoista