keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Apinoille kaveriksi

Apinavillitys vain jatkuu ja myös äitini on niistä innostunut. Novitan lehdestä löytyi pipoon ohje ja äiti teki mulle lahjaksi pipon! Ihanaa! Se on ihan sama, minkä ikäinen sitä on, niin äidin tekemät jutut ilahduttaa varmasti. :) Sain samalla loppukerän ja tein pipolle kaveriksi lapaset. Edelliset lapaset on tehty kymmenen vuotta sitten, että oli ihan mielenkiintoistakin testata, mitä tästä tulee. Yllättävän äkkiä nuo valmistuikin ja nyt on kivan pirteät asusteet kevääseen.
Tarkoituksena oli tehdä ihan tavalliset lapaset, mutta halusin kuitenkin kokeilla jotain pientä lisää ja tekaisin vapaalla kädellä nuo kukat kumpaankin. Ei ole siis tarkoituskaan, että kukat olisivat täsmälleen samanlaisia. Samasta syystä tein ne eri kohtiinkin. Tuo idea on kyllä kiva ja voisin joskus kokeilla suunnitella tarkempiakin kuvia, joita liittää sukkiin ja lapasiin.
Kaiken kaikkiaan kiva tehtävä ja varmasti lapasia teen vielä jatkossakin. Mutta kiinnostus villasukkiin on vielä niin kova, että seuraavaksi kyllä käännyn taas sukkien pariin. Toivottavasti kuvat näyttävät selviltä. Ainakin omalla koneella pipo ja lapaset näyttävät sinisiltä, mutta lanka kyllä todellisuudessa on turkoosi.

Aurinkoista kevättä kaikille! -Näpertäjä-

1 kommentti:

  1. Tosi sievät lapaset! Hauska idea nuo kukkaset. Pipokin on mainio joten kivat asusteet sait kevääksi! :)

    VastaaPoista