maanantai 7. toukokuuta 2012

Täällä taas

Tervehdys kaikille! Kevät tuo tullessaan niin monenlaista puuhaa, että tämä blogin pitäminen jää vähä retuperälle. Jotain on saatu aikaankin ja toivon mukaan saan kuvattua valmiit työt pian, että teilläkin olisi jotain seurattavaan. Pidän teitä kuitenkin sen verran jännityksessä, etten vielä kerro töistä sen enempää.

Tänään kävin katsomassa ihanaa pientä poikaa, joka oli vasta pari viikkoa vanha. Lasten kanssa yhdessä suunniteltiin ja touhuttiin kortti, jonka saattelemana onnittelut vietiin perille. Kortissa ei ole sen ihmeempää. Käytettiin jo olemassa olevia koristeita. Ainoa, mitä ostettiin, oli tuo lastenvaunujen mallinen pahvista ja rautalangasta tehty koriste. Aivan ihana askartelukoriste. Niitä ei vain voinu jättää kauppaan. Ja heti ne nähtyäni tiesin, että ne pitää juuri tälle pojalle ostaa. (Ja eräälle toiselle myös, mutta hänen kortti tulee tänne myöhemmin.)


Korttiin liimattiin eräs runo, jonka olen saanut kutsukortin mukana. Se oli pakko käyttää johonki, sillä se irtosi ehjänä itsestään kortista. Eihän semmoista voi heittää pois! Ei muuta kuin kuviosaksilla reunat siistimmiksi ja uuteen käyttöön. :) Tulipahan välillä kierrätettyäkin. Askarrellessa sitä teen ihan liian harvoin.


Täytyy tästä taas jatkaa matkaa, vaan eiköhän tänne pian uutta juttua tule. Toivottavasti saadaan nauttia tästä auringosta! Minä menen siitä nauttimaan juuri nyt. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti