perjantai 28. joulukuuta 2012

Innostunut Aileista

Pitkästä aikaa saan itseni tähän koneelle ja kertomaan muillekin jotain aikaansaannoksistani. Joulukuu on minun osalta mennyt niin lujaa, etten oikeasti ole tahtonut perässä pysyä ja aika moni omista suunnitelmistani ei onnistunut. Ihan kuin elämässä olisi sellainen ajanjakso, jonka aikana mikään ei mene suunnitelmien mukaan. Mutta ei se mitään. Hymyssä suin tästä selvittiin ja eteenpäin kahlataan, kuin muori lumihangessa.

Tähän merkintään laitan eilen valmiiksi saamani lapaset, jotka tein tyttärelleni. Olen joskus törmännyt Aili-lapasten ohjeeseen ja päätin jo silloin, että joskus kokeilen ohjetta, kun näyttivät niin näteiltä. Omakin mummuni oli nimeltään Aili ja nyt kun Joulun lähestyessä taas pieni ikävä sinne taivaassa olevaan syttyi, niin päätin tehdä nämä. Monta ihanaa muistoa ja hymyjä mielessä pyöri näitä tehdessä ja kieltämättä täytyy sanoa, että nyt näiden valmistuttua on ihan selvää, että ikävä on käsitelty.

Ohje on toisesta blogista, johon laitan alle linkin. Lankana käytin Woolia, jota jäi aikasemmista projekteista. Käytin kolmoskoon puikkoja ja silmukkamäärä oli sama kuin ohjeessa, vaikka käsine tulikin 4-vuotiaalle. Aivan sopivat kuitenkin ja tyttö oli iloinen, kun sai uudenlaiset lapaset. Näissä on hänen mielestään joulukuusi. <3 Äitikin innostui näistä niin paljon, että näitä tulee takuulla vielä lisää! Viimeistään taas, kun tulee mummua ikävä.


Ohje näihin löytyy täältä.

Parit lapaset on tässä välillä valmistunut, mutta pahasti näyttää siltä, että minä kuulun nyt niihin epäonnistujiin tässä lapastempauksessa. Päätin kuitenkin, että lukuun 12 päästään ja lapasten teko ei lopu ennen kuin olen ne valmiiksi saanut. Koitan saada kuvia lopuista lapasista vielä tämän vuoden puolella. Toivottavasti saitte kaikki nauttia ihanasta Joulusta! Minä laitan puikot suihkimaan! :)   -Tikuzin-

1 kommentti:

  1. Nämä on kivat lapaset ja vielä lämpimätkin. Olen itsekin kokeillut samaa ohjetta, :)

    VastaaPoista