keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Lapasillekin hieman siksakkia..


Nyt sai pikku neiti kaulurilleen kaveriksi lapaset. Lankoina edelleen samat wool-kerät kuin kaulurissakin. Idea näihinkin tuli Novitan lehdestä, joissa oli ohje siksak-kämmekkäisiin. Lehden ohjeella en näitä tehnyt, sillä niistä olisi takuuvarmasti tulleet liian suuret. Mukavaa harjoitusta niin siksakkiin kuin kiilapeukaloonkin. Lisäksi iloitsen, että olen saanut yhden setin nyt valmiiksi, kun lapasille on kaverina myös samalla kuviolla kauluri. Toinenkin tyttö haluaisi kaulurin lapasilleen kaveriksi. Itsepä taisin tähän leikkiin ryhtyä. :)
Hieman kyllä mietityttää tämä lankavalinta, sillä tuo Wool tuntui käsissä paljon heikommalta kuin 7-veljestä tai Nalle. Toivottavasti nämä nyt kuitenkin jonku aikaa kestäisivät. Aikapa senkin näyttää. Ihana syyspäivä taas! Nautitaan siitä!

2 kommenttia:

  1. Suloiset lapaset! Siitä vaan vielä toista kauluria väsäämään... :) Kyllä tuo wool on ainakin itselläni kestänyt lapasissakin hyvänä. Tosin lapsella tulee varmaan vähän kovempaan käyttöön. Toivotaan että kestää! :)

    VastaaPoista
  2. Nätit tumput, pian niille rupeaakin olemaan tarvetta:) Tumppujakin on mukava tehdä. Meikä opetteli kanssa tuon kiilapeukun teon muutama vuosi sitten, se olikin helpompi tehdä, kuin olin luullut:) Mukavaa syksyä sinulle! T: Näpertelijä neulomosta!

    VastaaPoista