tiistai 3. huhtikuuta 2012

Sydämiä minulle


Siinä ne nyt on: minun uudet lempparivillasukat! Nämä on aivan ihanat ja takuuvarmasti tekijänsä näköiset! Ja tottakai ne ovat, kun itselleni ne olen tehnyt. Ohje näihin löytyy Novitan sukkalehdestä, jossa on kolmella värillä tehty hempeät sukat. Ohjeesta poiketen tein nämä 7 veljeksestä enkä Nalle-langasta. Itse en vielä uskalla kolmatta väriä käyttää, kun tämä touhu on vielä niin uutta ja ihmeellistä. Ehkä kuitenkin joskus teen tämän kolmellakin värillä. Näissä sukissa oli mukavasti haastetta ja täytyy tunnustaa, että onneksi olen muutamat sukat tehnyt ennen näitä. Jos on ollut taukoa kutomisesta, niin näistä ei kyllä minun tasoisen kutoja kannata aloittaa. En itsekään omasta mielestä ihan täydellisesti onnistunut, mutta varresta kärkeen päästiin ja olen saavuttanut villasukkakoulussa nyt yhden tavoitteeni. Vähän kyllä ennakkoon jännitin, että saanko kuviota kulkemaan oikein kantapään jälkeen, mutta niin ne silmukat vaan lähti oikein sujumaan. Hyvä minä!
Ihanaa näissä on se, että nämä ovat aivan mahtavan lämpimät, kun ovat käytännössä tuplalangalla neulotut. Ja onhan se tuo värikin nii ihana, että. Tämmösiä mää oon oikeestaan aina halunnu. Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille! Minä alan miettimään, mitä seuraavaksi nämä villasukat jalassa keksisin. ;)

Sydämellisin terveisin, Näpertäjä

6 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ja ihanat värit! :) Voisi itsekin kokeilla tuota mallia.

    VastaaPoista
  2. Oi, kuinka kauniit sukat, kauniin värisetkin:) Sukkia on niin mukava tehdä ,kun valmistuvat melkein "itsestään":) Mukavaa syksyä sinulle! T: Näpertelijä neulomon puolelta!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti! Mä kans tykkään sukista. Ja mukava kokeilla erilaisia ohjeita. Toivottavasti pääsen pian taas uusien sukkien pariin. Haluaisin itselleni vielä yhdet kutoa (vähintään).

    VastaaPoista