keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lahjoja pukilta

Menin tässä sanomaan syksyn aikana, että olisi ihanaa saada lahjaksi lankoja. Harkitsin jopa, että paketoin itse itselleni, vaan en sitten viitsinyt, kun päätin neuloa noita edellisiä ensin pois. En kyllä osannut aavistaa, että ylllättyisin näin. Yksi aamu oli terassilla yksi joulupaketti, jossa luki minun nimi. Tiesin kyllä heti, kuka sen oli jättänyt ja vein sen sitten odottamaan aattoa. Kolme kerää 7-veikkaa. Mä olin aika yllättyny ja olihan se ihana lahja! Eiköhän näistä jotain kivaa keksitä. Raitalangalle en ole vielä päättäny, mitä tekisin, mutta noille kahdelle on jo suunnitelmat valmiina. Ideoita Raita-langalle saa kyllä kirjoittaa tänne. Katsotaan, jos vaikka joku niistä iskisi kipinää. :)



Toinen ihana joululahja oli omalta mummultani. Olen joskus mummunkin kuullen puhunut, että haluaisin oppia virkkaamaan ja hän päätti antaa minulle tämän kirjan, jossa on vinkkejä virkkaukseen. Kirjasta löytyi pirteitä ideoita ja myös vanha tuttu isoäidinneliö, jota taidan itse asiassa kokeilla kevään aikana. Ainakin kouluaikana niistä tykkäsin, niin miksi en sitten nyt.. ;) Ihania lahjoja. Nämä varmaan näkyvät kevään aikana enemmän tai vähemmän töissäni. 

Pieni kortti pienelle tytölle

Käytiin joulukuussa kummitytön syntymäpäivillä ja tein pienen kortin hänelle. Tämäkin juttu on näköjään jäänyt lisäämättä blogiin, vaan onhan tuosta onneksi kuvat otettu (toisin kuin joulukorteistamme), niin lisäillään sitten näin jälkikäteen.


Jälleen olen tyylilleni uskollisena pysynyt hyvin yksinkertaisessa mallissa. Pieni vaan on kaunista. :) Kortin loru kuuluu: 
"Kummityttö 1 vee
 äidin sylissä hymyilee.
Iloisesti taputtaa 
kun lahjakäärön saa. 
Onnea sulle, onnea vaan 
tänään yhdessä toivotetaan!"